Έξτρα Παρθένο Βιολογικό Ελαιόλαδο “Bio – Kalamata”


“Bio – Kalamata”

Στυλιανός Φ. Κοτρώτσης & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε.

Ελαιοτριβείο – Τυποποιητήριο στο Κορυφάσιο Μεσσηνίας

Η έδρα της εταιρίας είναι στην καρδιά της Μεσσηνίας, γνωστή για την παραγωγή του καλύτερου σε ποιότητα ελαιολάδου στο κόσμο και πατρίδα της παγκοσμίως ξακουστής ποικιλίας ελιάς «Κορωνέϊκη».

H εταιρεία μας επιθυμεί ότι καλύτερο για τους πελάτες μας διότι στηρίζεται στην οικογενειακή παράδοση από το 1970 όπου ο Φώτης Κοτρώτσης ξεκίνησε τις προσπάθειές του, και τώρα ο υιός του Στέλιος μετά της συζύγου του Έφης, συνεχίζουν τον αγώνα τους εγκαθιδρύοντας συνεχώς νέα συστήματα πιστοποιημένα από τα πιο πρόσφατα πρότυπα.

Από το 1998 έχουμε ενταχθεί ως βιοκαλλιεργητές σε πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας, για τους ελαιώνες μας – (όπου διατηρούμε επίσης βιολογική καλλιέργεια σε κτήμα με πορτοκάλια & κορινθιακή σταφίδα) – διαθέτουμε πιστοποίηση από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Στο ελαιοτριβείο μας «Bio – Kalamata» Στυλιανός Φ. Κοτρώτσης & ΣΙΑ ΟΕΕ τηρείται επίσης έλεγχος από την ΔΗΩ κατά την έκθλιψη και την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου, από τους δικούς μας ελαιώνες και πολλών άλλων βιοκαλλιεργητών- πελατών μας.

Έξτρα Παρθένο Βιολογικό Ελαιόλαδο “Bio – Kalamata”

100% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παραγόμενο με και εμφιαλωμένο με απόλυτα φυσικές μεθόδους, φροντίζοντας να διατηρείται αναλλοίωτο το πλούσιο άρωμα, γεύση και καταπράσινο χρώμα του.

Το ζεύγος Κοτρώτση δεν είναι μόνο βιοκαλλιεργητές αλλά και ιδιοκτήτες ελαιοτριβείου και εμφιαλωτηρίου. Το λάδι τους φεύγει από το Κορυφάσιο αφού εμφιαλωθεί. Δεν εκτίθεται ούτε μια στιγμή σε εξωγενείς παράγοντες που τυχόν υποβαθμίζουν το τελικό προϊόν όπως δοχεία μεταφοράς, σωλήνες, αντλίες κλπ.

Η ιδιαίτερα προσεγμένη διαδικασία έκθλιψης εξασφαλίζει ότι ο πολτός και το λάδι δεν εκτίθενται σε θερμοκρασίες άνω των 28 βαθμών Κελσίου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής διατηρώντας έτσι τις αρχικές αναλογίες οξέων που συνθέτουν τα γενικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και επηρεάζουν τη συντηρησιμότητά του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close