Λαδοτύρι – ΛΕΣΒΙΓΑΛ


Το 1968, ιδρύθηκε στα Χίδηρα Λέσβου το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας Ρόδου. Tο 1997, η εταιρεία πέρασε στα χέρια της δεύτερης γενιάς και μετονομάστηκε σε «Αφοί Δ. Ρόδου Ο.Ε.», με το διακριτικό τίτλο ΛΕΣΒΙΓΑΛ.

Με όραμα τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και την ικανοποίηση των πελατών της και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, η ΛΕΣΒΙΓΑΛ προχώρησε στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου τυροκομείου στη Βατούσα Λέσβου.

Στις νέες εγκαταστάσεις λειτουργεί παράλληλα και ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο αναλύσεων, το οποίο καλύπτει κάθε απαίτηση για έλεγχο (μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις), τόσο του νωπού γάλακτος, όσο και των ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων, διασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων.

Η ΛΕΣΒΙΓΑΛ η μεγαλύτερη τυροκομική εταιρία στο Αιγαίο και μια από τις 10 μεγαλύτερες στην Ελλάδα στην παραγωγή τυριών από αιγοπρόβειο γάλα σχεδιάζει και αναπτύσσει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα.

Λαδοτύρι ΛΕΣΒΙΓΑΛ

Τυρί από αιγοπρόβειο γάλα

Διαθέσιμες συσκευασίες:

  • Κεφάλι 1,1kg
  • Ροδέλα 200g

Με γνώμονα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με έμφαση στην ποιότητα και συνέπεια στην παράδοση, δημιουργήσαμε τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, καλύπτοντας τη συνεχή αύξηση των αναγκών της αγοράς των βιολογικών προϊόντων σε αυτόν τον τομέα.

Με σεβασμό στο οικοσύστημα του νησιού και υποστηρίζοντας την αειφόρο χρήση των φυσικών πόρων για την παραγωγή γάλακτος, εμπνευστήκαμε για σας μια σειρά βιολογικών τυριών, ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές με φροντίδα και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.

Τα βιολογικά προϊόντα της ΛΕΣΒΙΓΑΛ παράγονται από γάλα βιολογικής γεωργίας που παράγεται αποκλειστικά από αιγοπρόβατα της φυλής Λέσβου, που μεγαλώνουν είτε σε φάρμες του νησιού με πολύ φροντίδα, όπου τρέφονται με βιολογικές ζωοτροφές υψηλής ποιότητας, είτε ελεύθερα σε ελεγχόμενα βοσκοτόπια.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail