ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΓΡΙΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ – Bee Naturalles


Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μας στις θετικές επιστήμες, την περιβαλλοντολογία και την τέχνη αποφασίσαμε να αφήσουμε την πόλη και να εγκατασταθούμε στην Εύβοια, με την πλούσια φύση και βιοποικιλότητά της. Για να είμαστε σε άμεση επαφή μαζί της και να ανακαλύψουμε βιωματικά τα μυστικά της.

Εκεί στήσαμε το εργαστήριο μας και συνδυάζοντας την παράδοση με την επιστήμη καταφέραμε με τον ηπιότερο τρόπο να κάνουμε πράξη το μήνυμα ‘enclosing nature’, το οποίο συνοδεύει τη Bee Naturalles από την ίδρυσή της, το 2013. Να δημιουργήσουμε μία σειρά προϊόντων με 100% φυσική σύνθεση που εσωκλείει την ευεργετική και θεραπευτική δύναμη της φύσης.

Τα προϊόντα μας αποτελούν μείγματα ανεπεξέργαστων φυσικών πρώτων υλών, όπως βιολογικά προϊόντα μέλισσας, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια, μόνο με φυσικά συντηρητικά.

Την παραγωγή μας την «υπαγορεύει» η φύση, σύμφωνα με τους δικούς της ρυθμούς και εποχικές εναλλαγές.

Σκοπός μας είναι να μυήσουμε με τα προϊόντα της Bee Naturalles όλο και περισσότερους ανθρώπους σε ένα φυσικό τρόπο ζωής και στην καλλιέργεια μίας σχέσης σεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης με τη φύση.

Γιώργος Αθανασιάδης & Χαρά Μαγγανά

Η Bee Naturalles συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Ταυτοποίηση του Ελληνικού βασιλικού πολτού και γύρης. Καθορισμός ποιοτικών κριτηρίων.» [Καν (ΕΚ) αριθ. 1234/2007] του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας, ΑΠΘ.

Τα βιολογικά προϊόντα μέλισσας της Bee Naturalles έχουν διακριθεί με 25 και πλέον βραβεύσεις για την ποιότητα και την εξαιρετική τους γεύση στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards.

Έχουν τιμηθεί με βραβεύσεις ως τα κορυφαία βιολογικά μέλια παγκοσμίως από τη Biolmiel (top 3 ανάμεσα στα βραβευμένα με Χρυσό Μετάλλιο πιστοποιημένα βιολογικά μέλια), καθώς και σε ποικίλους διαγωνισμούς όπως τη Gourmet Exhibition (1ο Πλατινένιο & 1ο Χρυσό Βραβείο Specialist Awards), ως πρώτο επιλεγμένο μέλι από το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, ως superior honey από τη LE MONDE κ.ά.

Τα προϊόντα Bee Naturalles τα βρίσκουμε στο ηλεκτρονικό τους κατάστημά και σε καταστήματα ή concept stores σε νησιά ανά την Ελλάδα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΓΡΙΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ – Bee Naturalles

Το άγριο μέλι της Bee Naturalles αποτελεί το απαύγασμα του μοναδικού και υπέροχου ταξιδιού που ακολουθούμε μαζί με τις μέλισσες μας κατά τη διάρκεια ενός μελισσοκομικού έτους.

Συλλέγεται από της μοναδικής ομορφιάς και ποικιλομορφίας εκτάσεις της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και του Πηλίου με τα παρθένα δάση και τα απάτητα όρη, τους ιδιαίτερα πλούσιους υδροβιότοπους, τις περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο NATURA 2000, τα μυθικά βουνά της Ελλάδας με τη μοναδικά σπάνια βιοποικιλότητα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μέλι, με αυξημένα υγιεινά χαρακτηριστικά και απίθανους γευστικούς συνδυασμούς αγρίων βοτάνων, πεύκου, δρυός και μάραθου.

Μία μοναδική εμπειρία γεύσης ενός εξάμηνου ταξιδιού για το κυνήγι του 3άστερου σπάνιου άγριου μελιού που συγκαταλέγεται στα καλύτερα μέλια παγκοσμίως (3 ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ GREAT TASTE AWARDS 2020).

Είναι το απόσταγμα της άγριας ελληνικής φύσης που μας προσφέρει απλόχερα τα θαυμαστά της δώρα μέσω της ιερής μέλισσας!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail